FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ) - By Doodle Dog

Hvad er By Doodle Dog?

- By Doodle Dog er en online webshop dedikeret til hundeelskere. Her kan du finde alt til at gøre både dit og, vigtigst af alt, din hunds liv nemmere.

Hvem står bag By Doodle Dog?

- Bag By Doodle Dog står en gruppe engagerede hundeejere, der deler en fælles passion for at skabe et kærligt og berigende liv for vores firbenede venner.

Hvad kan jeg finde på By Doodle Dog?

- På By Doodle Dog finder du en bred vifte af produkter og inspiration om alt relateret til hunde. Vi har et stort udvalg af alt hvad din hund skal bruge eller ønsker sig. 

Er By Doodle Dog kun for bestemte hunderacer?

- Nej, By Doodle Dog er for alle hunderacer og deres ejere. Uanset om du har en stor hund, lille hund, eller noget derimellem, vil vores indhold være relevant og gavnligt.

Hvordan kan jeg holde mig opdateret med By Doodle Dog?

- Du kan følge os på vores sociale medier og tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage opdateringer om nye artikler, begivenheder og nyheder relateret til By Doodle Dog.

Hvordan kan jeg støtte By Doodle Dog?

- Du kan støtte By Doodle Dog ved at deltage aktivt, dele vores indhold, og ved at give feedback. Hvis du ønsker at støtte os økonomisk, kan du overveje at deltage i vores eventuelle sponsorer eller donere for at hjælpe med at opretholde og forbedre vores platform.

Har du flere spørgsmål eller ønsker at vide mere? Kontakt os på: info@bydoodledog.dk, så står vi klar til at hjælpe!

Hvordan tranporterer jeg min hund i bil?

- Uddrag fra Færdselsstyrelsen.
"Kæledyr skal være anbragt på en måde, der sikrer, at du som fører har frit udsyn og tilstrækkelig mulighed for at styre køretøjet. Desuden skal kæledyret anbringes, så det ikke kan medføre fare for personer eller skade på ejendom. Ønsker du at transportere dit kæledyr i kabinen, skal du overholde reglerne om sikring af gods. Dette gør du f.eks. ved at fastspænde kæledyret i en sele".

Kan hundens legetøj gå i stykker?

- Husk. Tjek altid om din hunds legetøjet er intakt inden brug og vær altid opmærksom, når din hund bruger legetøjet.